Euro-Ramp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze laadperrons zijn van goeie kwaliteit. Ze worden vanuit de fabriek getransporteerd naar Amerika en onze bedrijfslocatie in Nederland. Vanaf onze locatie verkopen we de laadperron door heel Europa. Het word geleverd in 2,5 m breed, met de keuze uit poeder coat blauw of gegalvaniseerd.

Onze laadperrons zijn allemaal voorzien van een speciale stevige netting, die zorgt optimale grip en vervormt niet. De laadperrons zijn CE getest en kunnen maximaal 12 ton hebben.

 


Verschillende modellen

 

 

 

BLAUW

 

Deze blauwe laadperron word verkocht door heel Europa. De reden dat die zoveel verkocht word is door de lage prijs en  de hoge kwaliteit. 

 

 

GEGALVANISEERD

 

Het is nieuw en zeer populair, deze laadperron is volledig gegalvaniseerd.

ORANJE

 

Dit is de kleur van onze laadperrons die we verkopen in Amerika.Jaren van ervaring

Wij verkopen onze laadperron in verschillende landen voor meer dan 12 jaar. Onze laadperron is door de jaren heen verbeterd en aangepast. Door al deze jaren van ervaring hebben wij  nu ook een top product gemaakt, die optimaal presteert in elk soort situatie.


Ideaal voor het  laden en lossen


Opslag

Wij hebben altijd onze laadperrons op voorraad liggen, zodat er altijd een laadperron binnen week op uw stoep staat. Voor de gene met haast staan er altijd laadperrons opgebouwd en klaar voor transport.Als u wat meer foto's van dit product wilt zien dan kunt op de onderstaande knop klikken die brengt u naar onze galerij.

Wilt u meer weten over onze laadperrons en wat er nou allemaal op zit. 

Klik op de onderstaande knop.

Mocht u onze laadperrons in het echt willen bekijken, dan is dat geen enkel probleem. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Bent u helemaal weg van onze laadperrons en wilt u ze aanschaffen?

Klik dan op de onderstaande knop.